demonpolo Napisano 4 Listopada 2016 Share Napisano 4 Listopada 2016 Witam, na dzień dzisiejszy mam 26 lat, jeśli chodzi o modelarstwo to zacząłem pierwsze modele sklejać w wieku 7 lat ale to tak, że skleiłem jak się dało i byłem z tego zadowolony . Jeśli chodzi o jakieś bawienie się z modelami bardziej na poważnie czyli, dokładnie składanie jak i malowanie zacząłem w grudniu 2014 roku ale na początku malowałem pędzlem. Potem zakupiłem sobie aerograf taki chińczyk, jak i kompresor membranowy. Po jakimś czasie zacząłem kupować coraz więcej, farbek narzędzi książek lepszy aerograf kompresor i wiadomo do tego jeżdżę na festiwale modelarskie, które są naprawdę rewelacyjne. Atmosfera na nich jest rewelacyjna wiadomo, że cały czas się uczę jeśli chodzi o malowanie jak i o różne techniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 5 Listopada 2016 Share Napisano 5 Listopada 2016 I tak trzymaj "Mlody" bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 5 Listopada 2016 Share Napisano 5 Listopada 2016 Fajnie się prezentuje Jak coś piszesz to może daj jakiś przecinek i kropkę... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 5 Listopada 2016 Super Moderator Share Napisano 5 Listopada 2016 Pierwszy post poprawiony na prośbę użytkownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 6 Listopada 2016 Share Napisano 6 Listopada 2016 Teraz jest git Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demonpolo Napisano 6 Listopada 2016 Autor Share Napisano 6 Listopada 2016 Teraz jest git Pozdro Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi