Czołgista.pl Napisano 14 Listopada 2016 Share Napisano 14 Listopada 2016 Witam. Mam pytanie odnośnie gąsek do E75 od trumpetera. Jako iż zestawowe gumiaki są do niczego postanowiłem kupić friule, i tu pojawia się problem ponieważ niema dedykowanych do E75 a tych do tygrysa II jest kilka wersji. Czy te będą pasować? http://www.m-zone.pl/atl-41-tiger-ii-porsche-early.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 14 Listopada 2016 Share Napisano 14 Listopada 2016 Zdajesz sobie sprawę, że E75 nie istniał, więc wykonujesz typowy model SF. Generalnie dedykowane do tego modelu są FriulModel ATL 37. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 14 Listopada 2016 Share Napisano 14 Listopada 2016 ATL-92 też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 14 Listopada 2016 Share Napisano 14 Listopada 2016 nie, te będą "odpowiednie" do E100. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 14 Listopada 2016 Share Napisano 14 Listopada 2016 To są ATL-92, sam mam ATL-37 i się niczym nie różnią. E100 miał ząb w co drugiej gąsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 14 Listopada 2016 Share Napisano 14 Listopada 2016 o masz, nieźle nakombinowane. Faktycznie inne niż e100 - masz rację! Zresztą - aby na koło napędowe pasowało i będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 14 Listopada 2016 Share Napisano 14 Listopada 2016 Te ATL-92 to taka alternatywa jak ktoś chce mieć dodatkowe 30 ogniwek do Tygrysa z Arden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czołgista.pl Napisano 14 Listopada 2016 Autor Share Napisano 14 Listopada 2016 Dzięki za szybką odpowiedz. Kupię te ATL-37, powinny pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi