Abominus Napisano 20 Listopada 2016 Share Napisano 20 Listopada 2016 Cześć chłopaki. Mam zamiar wykonać revellowskiego Thunderbolta w malowaniu 63 Dywizjonu, 56ej Grupy Myśliwskiej. Przedstawia się ono tak: Interesują mnie górne i boczne powierzchnie plus ster kierunku. Szukałem w necie o tych kolorach ale nigdzie nie jest dokładnie sprecyzowane jakie to były farby a zdania są różne. Podawane są też różne proporcje mieszanin kolorów, tak jest i w instrukcji ale do czego zmierzam. Otóż maluję Pactrami i czy w związku z tym, ktoś z was może już malował ten model za pomocą tych farb i mógłby mnie nakierować jakich kolorów najlepiej użyć, czy trzeba też mieszać czy też znajdą się jakieś zbliżone kolory tejże firmy, których śmiało mógłbym użyć bez konieczności mixowania kolorków? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi