Cazador Napisano 24 Listopada 2016 Share Napisano 24 Listopada 2016 Witajcie mam pytanie. Jaki zestaw polecacie modelu Mig-31 w 1/72. Z tego co się orientowałem na rynku jest model zvezdy i jego przepak z revella oraz icm. Coś nowego ewentualnie pojawi się na rynku w tej skali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtx Napisano 25 Listopada 2016 Share Napisano 25 Listopada 2016 Na tygodniach ma pojawić się zestaw Trumpetera, który powinien być o niebo lepszy od tych, które wymieniłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cazador Napisano 25 Listopada 2016 Autor Share Napisano 25 Listopada 2016 Dzięki za info, zaczekam na "trębacza"choć su24 nie do końca im wyszedł podobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 26 Listopada 2016 Share Napisano 26 Listopada 2016 Może AMK pokusi się o zrobienie 1/72, tak jak w przypadku L 29 i Kfir. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtx Napisano 1 Grudnia 2016 Share Napisano 1 Grudnia 2016 Dzięki za info, zaczekam na "trębacza"choć su24 nie do końca im wyszedł podobno. W 1/72 Su-24 wyszedł im na pewno lepiej niż w 1/48. W 1/72 wersja rozpoznawcza jest schrzaniona - brakuje tam wielu elementów charakterystycznych dla tego wariantu, a za to napakowano pełno uzbrojenia, zupełnie na wiwat. Natomiast wersja bombowa jest niezła, a na pewno przyjemnie sklejalna - wg mnie godna polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi