snowstorm213x Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 Mam pytanko odnośnie LEDów w samochodach - jeżeli światła są możliwe do zrobienia, w którym miejscu w karoserii najlepiej ukryć baterie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamman Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 pytanie co to za samochód ma być i jaka to ma być bateria Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snowstorm213x Posted November 28, 2016 Author Share Posted November 28, 2016 pytanie co to za samochód ma być i jaka to ma być bateria Na razie nie wiem jaki samochód, pytanie jest czysto teoretyczne (przynajmniej jak na razie). Co do baterii - taka, żeby zasiliła 4 diody (2 białe na przód i 2 czerwone na tył) - myślę, że 9V, czyli prostokątna wystarczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilczurs Posted November 28, 2016 Share Posted November 28, 2016 Może ten film się do czegoś Ci się przyda Nie lepiej baterię ukryć pod podstawką pod pojazd a pociągnąć pod nim cienkie przewody? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snowstorm213x Posted November 28, 2016 Author Share Posted November 28, 2016 Wolałbym jednak baterię w aucie, coby można było go do ręki wziąć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts