snowstorm213x Napisano 28 Listopada 2016 Napisano 28 Listopada 2016 Mam pytanko odnośnie LEDów w samochodach - jeżeli światła są możliwe do zrobienia, w którym miejscu w karoserii najlepiej ukryć baterie? Cytuj
Hamman Napisano 28 Listopada 2016 Napisano 28 Listopada 2016 pytanie co to za samochód ma być i jaka to ma być bateria Cytuj
snowstorm213x Napisano 28 Listopada 2016 Autor Napisano 28 Listopada 2016 pytanie co to za samochód ma być i jaka to ma być bateria Na razie nie wiem jaki samochód, pytanie jest czysto teoretyczne (przynajmniej jak na razie). Co do baterii - taka, żeby zasiliła 4 diody (2 białe na przód i 2 czerwone na tył) - myślę, że 9V, czyli prostokątna wystarczy. Cytuj
wilczurs Napisano 28 Listopada 2016 Napisano 28 Listopada 2016 Może ten film się do czegoś Ci się przyda Nie lepiej baterię ukryć pod podstawką pod pojazd a pociągnąć pod nim cienkie przewody? Cytuj
snowstorm213x Napisano 28 Listopada 2016 Autor Napisano 28 Listopada 2016 Wolałbym jednak baterię w aucie, coby można było go do ręki wziąć Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi