snowstorm213x Napisano 28 Listopada 2016 Share Napisano 28 Listopada 2016 Mam pytanko odnośnie LEDów w samochodach - jeżeli światła są możliwe do zrobienia, w którym miejscu w karoserii najlepiej ukryć baterie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 28 Listopada 2016 Share Napisano 28 Listopada 2016 pytanie co to za samochód ma być i jaka to ma być bateria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snowstorm213x Napisano 28 Listopada 2016 Autor Share Napisano 28 Listopada 2016 pytanie co to za samochód ma być i jaka to ma być bateria Na razie nie wiem jaki samochód, pytanie jest czysto teoretyczne (przynajmniej jak na razie). Co do baterii - taka, żeby zasiliła 4 diody (2 białe na przód i 2 czerwone na tył) - myślę, że 9V, czyli prostokątna wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilczurs Napisano 28 Listopada 2016 Share Napisano 28 Listopada 2016 Może ten film się do czegoś Ci się przyda Nie lepiej baterię ukryć pod podstawką pod pojazd a pociągnąć pod nim cienkie przewody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snowstorm213x Napisano 28 Listopada 2016 Autor Share Napisano 28 Listopada 2016 Wolałbym jednak baterię w aucie, coby można było go do ręki wziąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi