Dumo Napisano 30 Grudnia 2007 Share Napisano 30 Grudnia 2007 Bardzo stary model, który miał wylądować na śmieciach ale ulitowałem się nad nim i go obficie odrestaurowałem, niestety nie wygląda tak jak bym chciał ale lepiej niż wcześniej. Pare fotek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OBI Napisano 30 Grudnia 2007 Share Napisano 30 Grudnia 2007 Fajny tylko te pałąki od plandeki, lepiej by mu było bez nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 30 Grudnia 2007 Share Napisano 30 Grudnia 2007 A te szyby dlaczego tak wyglądają. I wywal te druty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 30 Grudnia 2007 Share Napisano 30 Grudnia 2007 Aaale jednak jakbyś miał wyrzucać, daj znać chętnie przygarnę... ja właśnie takiego zacząłem robić... tylko wystąpi w roku 1945 na dioramie Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 31 Grudnia 2007 Share Napisano 31 Grudnia 2007 Mało ci jeszcze Opli. Są jeszcze Opel Corsa,Astra, Vectra, Omega i Calibra. Także Przemo będziesz miał co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryq Napisano 31 Grudnia 2007 Share Napisano 31 Grudnia 2007 A z Opli to jest jeszcze Kadett i Ascona Myślę, że bez tych drutów byłoby lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 31 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2007 Jak mi się konkretnie zachce to nałoże na niego plandeke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 31 Grudnia 2007 Share Napisano 31 Grudnia 2007 1.stelaż pod plandekę jest zawsze porządnie umocowany a Ty dałeś jakieś wymamłane druciki oparte o podparcia dla ławek 2. rozumiem że zapomniałeś do zdjęć usunąć taśmę maskującą z szyb 3. trzeba by coś zrobić z reflektorami - może wywal te krzywe środki i spróbuj zrobić klosze lamp - metody są różne, mnie ostatnio udało się po prostu wypełnić wnętrze lakierem bezbarwnym. 4. na gumiaste gąski nie ma chyba rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 31 Grudnia 2007 Share Napisano 31 Grudnia 2007 dumo.. jak pokażesz, że przykładasz się do pracy i poprawiasz błędy, które ci koledzy wytknęli to chętnie sprezentuję ci gąski ogniwkowe MB do tego modelu :P leżą u mnie i się kurzą.. do RSO się nie nadały.. chętnie je oddam za dobre słowo i obietnicę zrezygnowania z grafomaństwa na forum :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi