adamkijak Napisano 31 Grudnia 2007 Share Napisano 31 Grudnia 2007 Hej wszystkim ktorzy interesuja sie Gwiezdnymi Wojnami i byc moze posiadaja zdjecia lub model Slave1. Potrzeba mi zdjec anten od talerza satelity (znajduje sie od spodu Slave). I jeszcze jedno wlasnie natknalem sie na zdjecie w/w statku z gry Dark Forces i tam widac ze spod zluszczonej farby na "spodniczce" przeswituje stal, a nie jasno szary i tak jakos mi to w oko wpadlo, a jeszcze moglbym to zrobic wiec poprosze o opinie i podpowiedzi. Pozdrawiam (Spartans!!!!, prepare for glory!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek W. Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 Witam, jeśli jeszcze potrzebujesz to tu jest link do (kiepskich) zdjęć oryginalnego Slave, jakie w swoich zakładkach znalazłem: http://public.fotki.com/pcmodeler/reference_gallery/science_fiction/star_wars_slave_1/ Przejrzałem na szybko wszystkie zdjęcia z tej strony i stali nigdzie nie widzę. Gdzie miałoby to być? Pozdrawiam, Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 2 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2008 Hej Stary super ze wygrzebales te zdjecia bo w koncu mam jakies pojecie jak zrobic te antenki, a co do tej stali to zaraz podaje link gdzie takowe widziale, ale od razu mowie ze to z gry "dark Forces". www.geocities.com/Area51/Quadrant/2712/ ... slave1.jpg Pozdrawiam (I.m reaper, terror I,M BEOWULF!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek W. Napisano 3 Stycznia 2008 Share Napisano 3 Stycznia 2008 Szczerze mówiąc (albo pisząc ) ja bym jednak sobie tę stal odpuścił. Na modelu z filmu nigdzie tego nie ma. Chociaż to i tak Sci-Fi więc jak Ci się podoba to rób i nikt nie udowodni, że nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 3 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2008 No coz nadal nie wiem, nie powiem ze mnie nie kusi, ale jak mowisz (piszesz) na filmowym tego nie ma. Poki co to mam jeszcze czas zanim skoncze wszystkie fabrykacje brakujacych czesci. Jeszcze raz dzieki za podeslane zdjecia swoja droga to ten model chyba juz zjezdzil caly swiat z ta wystawa, nawet planowalem wybrac sie na nia bo mam w miare blisko do Londynu, ale niestety nie wypalilo. Pozdrawiam (English dude, english) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi