taltos1 Napisano 22 Grudnia 2016 Share Napisano 22 Grudnia 2016 Witam, przedstawiam moje nowe dzieło, powstańczy zdobyczny Hetzer "Chwat", skala 1/72. Modelik to gotowiec który przemalowałem i dałem kalki Toro Model. I tym sposobem powstała moja wizja powstańczego Hetzera. Życzę wszystkim Zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku 2017 A teraz zapraszam do oglądania Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Szczepan Napisano 22 Grudnia 2016 Share Napisano 22 Grudnia 2016 Fajny, ja bym jeszcze pobrudził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 22 Grudnia 2016 Share Napisano 22 Grudnia 2016 A nie miał "Chwat" ( przynajmniej na prawej stronie) przekreślonych przez powstańców niemieckich krzyży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 23 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2016 A nie miał "Chwat" ( przynajmniej na prawej stronie) przekreślonych przez powstańców niemieckich krzyży? Z tych fotek wynika, że krzyże były po obu stronach... A mój modelik jest trochę uproszczony i do poprawnej repliki "Chwata" nieco mu brakuje... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi