taltos1 Posted December 22, 2016 Share Posted December 22, 2016 Witam, przedstawiam moje nowe dzieło, powstańczy zdobyczny Hetzer "Chwat", skala 1/72. Modelik to gotowiec który przemalowałem i dałem kalki Toro Model. I tym sposobem powstała moja wizja powstańczego Hetzera. Życzę wszystkim Zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku 2017 A teraz zapraszam do oglądania Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Szczepan Posted December 22, 2016 Share Posted December 22, 2016 Fajny, ja bym jeszcze pobrudził Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mierzu Posted December 22, 2016 Share Posted December 22, 2016 A nie miał "Chwat" ( przynajmniej na prawej stronie) przekreślonych przez powstańców niemieckich krzyży? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taltos1 Posted December 23, 2016 Author Share Posted December 23, 2016 A nie miał "Chwat" ( przynajmniej na prawej stronie) przekreślonych przez powstańców niemieckich krzyży? Z tych fotek wynika, że krzyże były po obu stronach... A mój modelik jest trochę uproszczony i do poprawnej repliki "Chwata" nieco mu brakuje... Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts