taltos1 Napisano 22 Grudnia 2016 Napisano 22 Grudnia 2016 Witam, przedstawiam moje nowe dzieło, powstańczy zdobyczny Hetzer "Chwat", skala 1/72. Modelik to gotowiec który przemalowałem i dałem kalki Toro Model. I tym sposobem powstała moja wizja powstańczego Hetzera. Życzę wszystkim Zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku 2017 A teraz zapraszam do oglądania Pozdrawiam Cytuj
Mierzu Napisano 22 Grudnia 2016 Napisano 22 Grudnia 2016 A nie miał "Chwat" ( przynajmniej na prawej stronie) przekreślonych przez powstańców niemieckich krzyży? Cytuj
taltos1 Napisano 23 Grudnia 2016 Autor Napisano 23 Grudnia 2016 A nie miał "Chwat" ( przynajmniej na prawej stronie) przekreślonych przez powstańców niemieckich krzyży? Z tych fotek wynika, że krzyże były po obu stronach... A mój modelik jest trochę uproszczony i do poprawnej repliki "Chwata" nieco mu brakuje... Pozdro Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi