Aleksander Zielony Napisano 12 Stycznia 2006 Napisano 12 Stycznia 2006 Od czego tu zacząć ??? Chyba najlepiej od początku. Kiedy ktoś na Forum PWM zażartował, żę następnym modelem po Slave-1 będzie Sokół Milenium, strwożyłem się jak by mogła być cena. Teraz juz wiem, bo w połowie zeszłego roku stało się, HLJ zaczął zbierać zamówienia na SM. Ponieważ jestem niepoprawnym optymistą, stwierdziłem raz kozie śmierć i zamówiłem. Potem jeszcze z zawęgła zaatakował mnie jeden nasz wspólny znajomy i zaszeptał "ja też chcę". I tak oto w dniu 11.01.06 pojawił się pan z walizką i niemiłosiernie sapiąc zapytał ... pan sielony... i dał mi podpisać jakiś kwit i pobrał drobną opłatę w wysokości 22% VAT. I tu zaczyna się zabawa, jak tylko ropakowałem stwierdziłem, trza sprawdzić obydwa i tak zrobiłem, było ok, z modelami bo ja dostałem zawrotu głowy. Duża skrzynia 70x45x9,5 cm w niej, a zresztą dość paplania zobaczcie sami. Zaczynamy od okładki: Teraz pod spodem jest taka płachta na której mamy z lewej gotowy model, a z prawej oryginalny model użyty na potrzeby filmu. A co dalej, kolejna płachta tym razem instrukcja malowania. I docieramy w końcu do wyprasek, kadłub ale tylko góra, pod nim pudełko z wypraskami i dołem, a obok dwa pudełka z wypraskami. A dalej to jutro, bo dziś i tak fotki wyszły mi słabe, a czas się oczywiście skurczył. Pozdrawiam Olek Cytuj
Aleksander Zielony Napisano 13 Stycznia 2006 Autor Napisano 13 Stycznia 2006 Obiecałem, no i jest. Oto co znajduje się w tych białych skrzyneczkach. Niektóre wypraski są zdublowane, a jedna nawet występuje potrójnie. Jeśli kogoś interesuje dokładniejszy opis proszę pytać. Przykładowa strona instrukcji. Cytuj
gulus Napisano 26 Stycznia 2006 Napisano 26 Stycznia 2006 Jako mała wizualizacja In-boxa http://www.hlj.com/videos/falcon.wmv Plik ma wielkość 10,3 MB Cytuj
spiton Napisano 10 Października 2007 Napisano 10 Października 2007 ślicznie zrobiony IN-BOX Gratuluje A model ciekawy, i dający duże możliwości dobrej zabawy :-)) No i skala :-)))))))Moja ulubiona Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi