Aleksander Zielony Napisano 12 Stycznia 2006 Share Napisano 12 Stycznia 2006 Od czego tu zacząć ??? Chyba najlepiej od początku. Kiedy ktoś na Forum PWM zażartował, żę następnym modelem po Slave-1 będzie Sokół Milenium, strwożyłem się jak by mogła być cena. Teraz juz wiem, bo w połowie zeszłego roku stało się, HLJ zaczął zbierać zamówienia na SM. Ponieważ jestem niepoprawnym optymistą, stwierdziłem raz kozie śmierć i zamówiłem. Potem jeszcze z zawęgła zaatakował mnie jeden nasz wspólny znajomy i zaszeptał "ja też chcę". I tak oto w dniu 11.01.06 pojawił się pan z walizką i niemiłosiernie sapiąc zapytał ... pan sielony... i dał mi podpisać jakiś kwit i pobrał drobną opłatę w wysokości 22% VAT. I tu zaczyna się zabawa, jak tylko ropakowałem stwierdziłem, trza sprawdzić obydwa i tak zrobiłem, było ok, z modelami bo ja dostałem zawrotu głowy. Duża skrzynia 70x45x9,5 cm w niej, a zresztą dość paplania zobaczcie sami. Zaczynamy od okładki: Teraz pod spodem jest taka płachta na której mamy z lewej gotowy model, a z prawej oryginalny model użyty na potrzeby filmu. A co dalej, kolejna płachta tym razem instrukcja malowania. I docieramy w końcu do wyprasek, kadłub ale tylko góra, pod nim pudełko z wypraskami i dołem, a obok dwa pudełka z wypraskami. A dalej to jutro, bo dziś i tak fotki wyszły mi słabe, a czas się oczywiście skurczył. Pozdrawiam Olek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleksander Zielony Napisano 13 Stycznia 2006 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2006 Obiecałem, no i jest. Oto co znajduje się w tych białych skrzyneczkach. Niektóre wypraski są zdublowane, a jedna nawet występuje potrójnie. Jeśli kogoś interesuje dokładniejszy opis proszę pytać. Przykładowa strona instrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 26 Stycznia 2006 Share Napisano 26 Stycznia 2006 Jako mała wizualizacja In-boxa http://www.hlj.com/videos/falcon.wmv Plik ma wielkość 10,3 MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 10 Października 2007 Share Napisano 10 Października 2007 ślicznie zrobiony IN-BOX Gratuluje A model ciekawy, i dający duże możliwości dobrej zabawy :-)) No i skala :-)))))))Moja ulubiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi