isz007 Napisano 8 Marca 2017 Share Napisano 8 Marca 2017 Pasuje, pasuje..... jest nawet taki w originale, tylko ma na bokach jeszcze takie pasy złoto-brązowe...wykonać je to nie łatwe jest....ale wygląda super, za to tylko złoty kolor, to nie wiem....ale chyba nie będzie najlepiej wyglądać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 10 Marca 2017 Autor Share Napisano 10 Marca 2017 Jakieś zdjęcie masz z tymi pasami? Dawno nic nie wklejałem ale szlifowanie i szpachlowanie to nic ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 19 Marca 2017 Autor Share Napisano 19 Marca 2017 Perszing przygotowany pod podkład Plan na następne dni /tygodnie podkład mr surfacer 1000 szlifowanko czarny połysk złoty bezbarwny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 30 Marca 2017 Autor Share Napisano 30 Marca 2017 Złoty ładnie siadł z efektu jestem zadowolony Teraz czas na bezbarwny i polerowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 3 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2017 Dawno nic nie pokazywałem jednak prace powoli idą do przodu . Jestem obecnie na montażu silnika i podwozia oraz kompletuję wnętrze Środek będzie czerwony , środek deski rozdzielczej pomaluję na czarno tak jak boczki drzwi Wszystkie elementy będę jeszcze wykańczać w macie lub półmacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTiStyle Napisano 4 Czerwca 2017 Share Napisano 4 Czerwca 2017 Oznacza to nałożenie bezbarwnego lakieru matowego lub półmatowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 6 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2017 Oznacza to nałożenie bezbarwnego lakieru matowego lub półmatowego? Dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 9 Czerwca 2017 Share Napisano 9 Czerwca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 9 Lipca 2017 Autor Share Napisano 9 Lipca 2017 Powoli zbliżam się do końca w składaniu Perszinga, wnętrze już gotowe , podwozie również, kasta schnie po bezbarwnym. Szukam też zamiennika dla taśmy tamiya która u mnie na bezbarwnym zostawia ślady kleju i wybór padł na Dam znać jak się sprawdza Pozostało mi jeszcze to co każdy modelarz lubi najbardziej w cywilach czyli malowanie uszczelek szyb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 9 Lipca 2017 Share Napisano 9 Lipca 2017 Jak dla mnie wszystko wygląda świetnie, rozumiem ze zamaskujesz kaste tą taśmą pod uszczelki ale będzie je z pędzla robił czy aero? I jaka farba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 9 Lipca 2017 Autor Share Napisano 9 Lipca 2017 Tak chcę ja sprawdzić przy malowaniu uszczelek , malowane będą aerografem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 9 Lipca 2017 Share Napisano 9 Lipca 2017 Do Browarek90: Wywal te obrazki z podpisu bo ich nie widać !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 10 Lipca 2017 Share Napisano 10 Lipca 2017 Spoko spoko nie krzycz jak będę miał czas to się zrobi , albo nie. bahamut dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 7 Października 2017 Autor Share Napisano 7 Października 2017 Galeria viewtopic.php?f=73&t=59649 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi