helikopter1988 Napisano 29 Stycznia 2017 Share Napisano 29 Stycznia 2017 Mam do kolegów pytanie w sprawie zastosowania sidoluksu. Szukałem wszędzie po innych forach ale nie mogę znaleźć odpowiedzi na jedno z pytań. Czy po zastosowaniu Sidoluksu kolory modelu ciemnieją czy zostają bez zmian ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 29 Stycznia 2017 Share Napisano 29 Stycznia 2017 Po zastosowaniu każdego lakieru błyszczącego kolory ciemnieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 29 Stycznia 2017 Share Napisano 29 Stycznia 2017 Kolor ściemnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
helikopter1988 Napisano 29 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2017 Dziękuje za taką szybką odpowiedz . Wróciłem do modelarstwa po długich latach nieobecności . Właśnie kończę model śmigłowca AH-64 academy w skali 1/48. Niedługo wrzucę zdjęcia do oceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 29 Stycznia 2017 Share Napisano 29 Stycznia 2017 Po zastosowaniu sidoluksu kolory ciemnieją a ewentualne plamy kamuflarzu robią się bardziej stonowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi