Pancho Napisano 4 Stycznia 2008 Share Napisano 4 Stycznia 2008 Witam kolegów. Co prawda nie zajmuję sie modelami pojazdów cywilnych, ale chciałbym spróbować . Przeszukałem już goglownię, ale niczego nie znalazłem, w związku z powyższym ośmielam sie zapytać, czy jakaś firma produkuje lub produkowała model Peugeota 405 w wersji cywilnej, tzn nie T16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 4 Stycznia 2008 Share Napisano 4 Stycznia 2008 NIestety nie możeszszukać modelu metalowego ale sądze że to byłby jakiś rarytas , pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 4 Stycznia 2008 Share Napisano 4 Stycznia 2008 Norev produkował (może nadal produkuje? ) model w skali 1/43, ale chyba nie chodzi Ci o model gotowy? fotka tutaj: http://galeria.forocoches.com/data/500/medium/Peugeot_405_-_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pancho Napisano 6 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2008 Nie chodzi mi o model gotowy, co to za przyjemność. Chodzi mi o model plastikowy ponieważ chciałbym mieć w domu miniaturkę tego co stoi w garażu (dokładnie takiego samego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi