ksiadz Napisano 7 Lutego 2017 Share Napisano 7 Lutego 2017 Witam Po długoletniej przerwie w modelarstwie spowodowanej wspaniałymi wydarzeniami z życia prywatnego udało mi się powrócić do modelarstwa chodź jak przewiduje już w mniejszym stopniu. Bardzo ucieszyło mnie pojawienie się projektu w mojej ukochanej skali żałuje, że z braku czasu nie jestem w stanie prowadzić relacji warsztatowej niemniej jednak zapraszam do oglądnięcia galerii. A w niej Eurofighter z znanego zestawu revell-a, model jak przystało na nowe wydania producenta składał się doskonale. Bomby kierowane dodane z innego zestawu Torndo RAF revela, którego galeria niedługo. Zapraszam do komentowania Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 7 Lutego 2017 Share Napisano 7 Lutego 2017 Fajowy! Miło jest popatrzeć na porząxnego mikrusa Jak będziesz miał możliwość to dawaj więcej takich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi