KW-2 Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Witam, ostatnio trochę czytam na temat weatheringu itp, i natknąłem się na pewien efekt. Problem w tym, że nie mogę znaleźć poradnika jak cuś takiego zrobić? Może macie jakiegoś linka to byłbym wdzięczny, bo ja coś nie mogę znaleźć. Acha, jak ta technika się dokładnie nazywa??? Fotka: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilczurs Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Mi się wydaję że ta technika jest związana z lakierem do włosów i wykorzystaniem soli to się nazywa salt weathering albo salt chipping. Wpisz w przeglądarkę na pewno coś przydatnego znajdziesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KW-2 Posted February 17, 2017 Author Share Posted February 17, 2017 Mi się wydaję że ta technika jest związana z lakierem do włosów i wykorzystaniem soli to się nazywasalt weathering albo salt chipping. Wpisz w przeglądarkę na pewno coś przydatnego znajdziesz. Dzięki za pomoc! Znalazłem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts