KW-2 Napisano 16 Lutego 2017 Share Napisano 16 Lutego 2017 Witam, ostatnio trochę czytam na temat weatheringu itp, i natknąłem się na pewien efekt. Problem w tym, że nie mogę znaleźć poradnika jak cuś takiego zrobić? Może macie jakiegoś linka to byłbym wdzięczny, bo ja coś nie mogę znaleźć. Acha, jak ta technika się dokładnie nazywa??? Fotka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilczurs Napisano 17 Lutego 2017 Share Napisano 17 Lutego 2017 Mi się wydaję że ta technika jest związana z lakierem do włosów i wykorzystaniem soli to się nazywa salt weathering albo salt chipping. Wpisz w przeglądarkę na pewno coś przydatnego znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 17 Lutego 2017 Autor Share Napisano 17 Lutego 2017 Mi się wydaję że ta technika jest związana z lakierem do włosów i wykorzystaniem soli to się nazywasalt weathering albo salt chipping. Wpisz w przeglądarkę na pewno coś przydatnego znajdziesz. Dzięki za pomoc! Znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi