Tomasz Z.Kędzierski Napisano 28 Marca 2017 Share Napisano 28 Marca 2017 Witaj Wędrowcze, organizujesz konkurs, festiwal czy inne spotkanie? szukasz frekwencji? zamieść termin swojej imprezy na naszym kalendarzu, jest to największy kalendarz imprez modelarskich po tej stronie galaktyki. Nie wierzysz? - kliknij w ten link http://www.ipmsswidnica.pl/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=10&Itemid=14 zostawiasz informację i natychmiast masz wpis do kalendarza, poza tym wiesz gdzie jest impreza w podobnym terminie. IPMS Świdnica - Tomasz Z.Kędzierski PS Kontakt z nami przez stronę internetową lub na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick72 Napisano 29 Marca 2017 Share Napisano 29 Marca 2017 Witam serdecznie. Wysłałem prośbę o zamieszczenie naszego festiwalu 5.02.2017. Skorzystałem z formularza kontaktowego na Waszej stronie, jednak do chwili obecnej nie ma informacji o VI Chełmżyńskim Festiwalu Modelarskim :-( Dostałem nawet kopię na swojego maila potwierdzenia z http://www.ipmsswidnica.pl/, ale może jakiś chochlik komputerowy nabroił. Korzystając więc z tego wątku, ponawiam prośbę o umieszczenie naszego festiwalu. Wszystkie dane po kliknieciu w moją stopkę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Z.Kędzierski Napisano 29 Marca 2017 Autor Share Napisano 29 Marca 2017 Witam, nie będę zwalał na chochliki, ale fakt ze informacja nie dotarła, sorry Winetou, więc już się poprawiłem i info z linkiem wisi w kalendarzu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick72 Napisano 1 Kwietnia 2017 Share Napisano 1 Kwietnia 2017 Bardzo dziękuję za dodanie VI ChFM do kalendarza IPMS. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi