kadzior Napisano 31 Marca 2017 Share Napisano 31 Marca 2017 Witam wszystkich. Wróciłem do sklejania po 3 latach przerwy. Jest gdzieś tu temat z moim zaczętym Bmw, ale jakoś nie mam teraz do niego podejścia. Patrząc co leży w szafie a trochę tego jest, wybór padł na Mini. Poniżej foty. Z góry przepraszam za jakość jednak mam tylko telefon na stanie do robienia zdjęć. Auto malowałem podkładem później baza i 2 warstwy bezbarwnego. Używałem aerografu. Jest w miarę ok (Jak dla mnie). Dach to porażka. Najgorsza część z pudła. Robiłem co mogłem. Jest o wiele lepiej niż było, ale du... Nie urywa. Przykro mi foty jutro bo coś mi nie działa :( przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 6 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2017 Przepraszam że tyle to trwało. Ostatnio mnie coś komputer nie lubi :/ Kilka fotek Jeszcze raz sorki za jakość zdjęć. Kolejne będą już lepsze. Ma ktoś może namiar na jakiś darmowy hosting zdjęć? Bo ten z którego korzystam nie jest zbyt fajny. W dodatku na forum mam możliwość wrzucenia tylko miniatur bo rozmiar zdjęć jest za duży i nie mieści się w regulaminie Teraz mile widziana krytyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 6 Kwietnia 2017 Share Napisano 6 Kwietnia 2017 Fajny kolor miniacza co to za farba? :] hosting polecam ten http://imgur.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 6 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2017 Modele maluję lakierami samochodowymi. Podkład, baza, lakier bezbarwny. Zazwyczaj dwie warstwy starczają. Dzięki za link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 6 Kwietnia 2017 Share Napisano 6 Kwietnia 2017 Też polecam imgur viewtopic.php?f=238&t=54974 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 24 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2017 Wiem że to nie dział giełda ale oddam ten model za koszt wysyłki. Jest pechowy i tyle. Raz bo żona zrzuciła musiałem go malować kolejny raz. Później syn i jest odprysk na rancie maski. Wczoraj spadła na niego książka i pękł dach. Już nie chce mi się go reanimowac. Więc jak ktoś chętny to PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 24 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2017 Jest nabywcą. Można zamknąć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi