Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich. Wróciłem do sklejania po 3 latach przerwy. Jest gdzieś tu temat z moim zaczętym Bmw, ale jakoś nie mam teraz do niego podejścia. Patrząc co leży w szafie a trochę tego jest, wybór padł na Mini.

Poniżej foty. Z góry przepraszam za jakość jednak mam tylko telefon na stanie do robienia zdjęć.

Auto malowałem podkładem później baza i 2 warstwy bezbarwnego. Używałem aerografu. Jest w miarę ok (Jak dla mnie). Dach to porażka. Najgorsza część z pudła. Robiłem co mogłem. Jest o wiele lepiej niż było, ale du... Nie urywa.

Przykro mi foty jutro bo coś mi nie działa :( przepraszam

Napisano

Przepraszam że tyle to trwało. Ostatnio mnie coś komputer nie lubi :/

Kilka fotek

160_20170330_125625_tn.jpg

601_20170330_162537_tn.jpg

706_20170330_164436_tn.jpg

848_20170330_164443_tn.jpg

878_20170331_204808_tn.jpg

520_20170331_204819_tn.jpg

798_20170331_204858_tn.jpg

Jeszcze raz sorki za jakość zdjęć. Kolejne będą już lepsze.

Ma ktoś może namiar na jakiś darmowy hosting zdjęć? Bo ten z którego korzystam nie jest zbyt fajny. W dodatku na forum mam możliwość wrzucenia tylko miniatur bo rozmiar zdjęć jest za duży i nie mieści się w regulaminie

Teraz mile widziana krytyka

Napisano

Modele maluję lakierami samochodowymi. Podkład, baza, lakier bezbarwny. Zazwyczaj dwie warstwy starczają.

Dzięki za link

• 2 months later...
Napisano

Wiem że to nie dział giełda ale oddam ten model za koszt wysyłki. Jest pechowy i tyle. Raz bo żona zrzuciła musiałem go malować kolejny raz. Później syn i jest odprysk na rancie maski. Wczoraj spadła na niego książka i pękł dach. Już nie chce mi się go reanimowac. Więc jak ktoś chętny to PW

Napisano

Jest nabywcą. Można zamknąć temat.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.