kadzior Napisano 31 Marca 2017 Napisano 31 Marca 2017 Witam wszystkich. Wróciłem do sklejania po 3 latach przerwy. Jest gdzieś tu temat z moim zaczętym Bmw, ale jakoś nie mam teraz do niego podejścia. Patrząc co leży w szafie a trochę tego jest, wybór padł na Mini. Poniżej foty. Z góry przepraszam za jakość jednak mam tylko telefon na stanie do robienia zdjęć. Auto malowałem podkładem później baza i 2 warstwy bezbarwnego. Używałem aerografu. Jest w miarę ok (Jak dla mnie). Dach to porażka. Najgorsza część z pudła. Robiłem co mogłem. Jest o wiele lepiej niż było, ale du... Nie urywa. Przykro mi foty jutro bo coś mi nie działa :( przepraszam
kadzior Napisano 6 Kwietnia 2017 Autor Napisano 6 Kwietnia 2017 Przepraszam że tyle to trwało. Ostatnio mnie coś komputer nie lubi :/ Kilka fotek Jeszcze raz sorki za jakość zdjęć. Kolejne będą już lepsze. Ma ktoś może namiar na jakiś darmowy hosting zdjęć? Bo ten z którego korzystam nie jest zbyt fajny. W dodatku na forum mam możliwość wrzucenia tylko miniatur bo rozmiar zdjęć jest za duży i nie mieści się w regulaminie Teraz mile widziana krytyka
bahamut24 Napisano 6 Kwietnia 2017 Napisano 6 Kwietnia 2017 Fajny kolor miniacza co to za farba? :] hosting polecam ten http://imgur.com/
kadzior Napisano 6 Kwietnia 2017 Autor Napisano 6 Kwietnia 2017 Modele maluję lakierami samochodowymi. Podkład, baza, lakier bezbarwny. Zazwyczaj dwie warstwy starczają. Dzięki za link
karambolis8 Napisano 6 Kwietnia 2017 Napisano 6 Kwietnia 2017 Też polecam imgur viewtopic.php?f=238&t=54974
kadzior Napisano 24 Czerwca 2017 Autor Napisano 24 Czerwca 2017 Wiem że to nie dział giełda ale oddam ten model za koszt wysyłki. Jest pechowy i tyle. Raz bo żona zrzuciła musiałem go malować kolejny raz. Później syn i jest odprysk na rancie maski. Wczoraj spadła na niego książka i pękł dach. Już nie chce mi się go reanimowac. Więc jak ktoś chętny to PW
Rekomendowane odpowiedzi