hiwis Napisano 8 Kwietnia 2017 Share Napisano 8 Kwietnia 2017 Tak jak w przypadku "251" Cytuję : "Dywizja "Großdeutschland" - Prusy Wschodnie, wiosna 1945." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 8 Kwietnia 2017 Share Napisano 8 Kwietnia 2017 Widziałem na FB....świetny klimacik. Do tego ramka wyglądająca na stuletnie drzewo ;) Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 8 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2017 Widziałem na FB....świetny klimacik. Do tego ramka wyglądająca na stuletnie drzewo ;)Super A ramka to kawałek PCV ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 8 Kwietnia 2017 Share Napisano 8 Kwietnia 2017 No proszę....modelarz to dziwny gatunek..wszystko mu się sprzyda ;) Ten spacerujący spokojnie niemiaszek to jaki to zestaw? Szukam powoli jakiś maszerujących żołdaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 8 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2017 (...) Ten spacerujący spokojnie niemiaszek to jaki to zestaw? Szukam powoli jakiś maszerujących żołdaków Coś z Caesar'a. PS To: http://www.plasticsoldierreview.com/Review.aspx?id=2296 i http://www.plasticsoldierreview.com/Review.aspx?id=2124 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 8 Kwietnia 2017 Share Napisano 8 Kwietnia 2017 Biały strój maskujące i pokrowce na hełmach nie pasują mi do zielonej trawy i błota... FtP mnie nie przekonuje, ale co do warsztatu i klimatu sceny nie mam zastrzeżeń . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 9 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2017 "Zdjęcia niemiaszków biegających wczesną wiosną '45 w zimowych /białych ubrankach znaleźć nietrudno. (...)FtP mnie nie przekonuje, (...) Co to jest FtP ? " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek C. Napisano 10 Kwietnia 2017 Share Napisano 10 Kwietnia 2017 Sławek się pewnie pomylił i chodziło mu o FtF . Tak mniemam bynajmniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi