konrad1802 Napisano 15 Kwietnia 2017 Share Napisano 15 Kwietnia 2017 Skończony model nr 4 było przy nim całkiem sporo pracy ale z efektu jestem dość zadowolony. Mam do zrobienia w nim jeszcze kilka poprawek i do zagospodarowania przestrzeń na dachu. Póki co kilka zdjęć modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 15 Kwietnia 2017 Share Napisano 15 Kwietnia 2017 bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 15 Kwietnia 2017 Share Napisano 15 Kwietnia 2017 Model ładny Te walizki, które widać na jednej z fotek, to zestawowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad1802 Napisano 15 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2017 Model ładny Te walizki, które widać na jednej z fotek, to zestawowe ? Walizki wyszabrowałem ze starego modelu mercedesa bburago Pomalowałem i całkiem nieźle mi do Campera przypasowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi