KubaRo95 Napisano 17 Kwietnia 2017 Share Napisano 17 Kwietnia 2017 Siemanko ! Chciałbym zaprezentować wam mój najnowszy wyrób a jest nim M48A3 Patton Dragon'a, model przedstawia jednostkę z wojny w Vietnamie, próbowałem zrobić go aby wyglądał jak najbardziej "kozacko" i myślę, że mi się to nawet udało Ogólnie model z serii Black Label kupiony w promocyjnej cenie 119 zł, do tego blachy do m48 Tamiya od Eduarda i tobołki Tamiya oraz 2 zestawy Eureki XXL, kartony to projekty własne drukowane metodą prób i błędów. Zapraszam do oglądania bo wydaje mi się, że całkiem fajny z niego Kapitalista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 21 Kwietnia 2017 Share Napisano 21 Kwietnia 2017 Super świetne malowanie i brudzenie bardzo klimatyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi