Rekon Napisano 11 Stycznia 2008 Napisano 11 Stycznia 2008 Cześć. Dzisiaj doszła paczka z moim modelikiem Pudełko. Trochę dziwne jak na Revell'a: A tutaj wypraski: Owiewka Instrukcja Kalki Jeśli ktoś ma jakieś pytania, to piszczcie tutaj Cytuj
czsochaj Napisano 11 Stycznia 2008 Napisano 11 Stycznia 2008 Myślę, że pudełko jest raczej utrzymane w stylu Revella. Patrząc na wypraski ma się wrażenie, że są czysto i dokładnie odlane części. Owiewka przezroczysta i dość cienka jak na Revella. Całość robi dość miłe dla oka wrażenie. A jaka cena zestawu? Cytuj
Rekon Napisano 11 Stycznia 2008 Autor Napisano 11 Stycznia 2008 A jaka cena zestawu? Na allegro wylicytowałem po (chyba) okazyjnej cenie 27 zł . Pozdrawiam. Cytuj
PIR6 Napisano 11 Stycznia 2008 Napisano 11 Stycznia 2008 jak dla mnie to ten fulcrum jakiś dziwny jest , te rakiety ??? dwie R 60MK jeszcze coś przypominają ale te pozostałe juz nie bardzo wiem co , no i owiewka nie dzielona Cytuj
PIR6 Napisano 11 Stycznia 2008 Napisano 11 Stycznia 2008 jeszcze raz ja , fotele tez liche jakieś - te z italerki lepsze są choć tez nie idealne , dysze wylotowe tez nie bardzo przypominają oryginał Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi