Rekon Napisano 11 Stycznia 2008 Share Napisano 11 Stycznia 2008 Cześć. Dzisiaj doszła paczka z moim modelikiem Pudełko. Trochę dziwne jak na Revell'a: A tutaj wypraski: Owiewka Instrukcja Kalki Jeśli ktoś ma jakieś pytania, to piszczcie tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żukow Napisano 11 Stycznia 2008 Share Napisano 11 Stycznia 2008 A to nie przepak Italeri? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czsochaj Napisano 11 Stycznia 2008 Share Napisano 11 Stycznia 2008 Myślę, że pudełko jest raczej utrzymane w stylu Revella. Patrząc na wypraski ma się wrażenie, że są czysto i dokładnie odlane części. Owiewka przezroczysta i dość cienka jak na Revella. Całość robi dość miłe dla oka wrażenie. A jaka cena zestawu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekon Napisano 11 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2008 A jaka cena zestawu? Na allegro wylicytowałem po (chyba) okazyjnej cenie 27 zł . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PIR6 Napisano 11 Stycznia 2008 Share Napisano 11 Stycznia 2008 jak dla mnie to ten fulcrum jakiś dziwny jest , te rakiety ??? dwie R 60MK jeszcze coś przypominają ale te pozostałe juz nie bardzo wiem co , no i owiewka nie dzielona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PIR6 Napisano 11 Stycznia 2008 Share Napisano 11 Stycznia 2008 jeszcze raz ja , fotele tez liche jakieś - te z italerki lepsze są choć tez nie idealne , dysze wylotowe tez nie bardzo przypominają oryginał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi