HubertK Napisano 12 Stycznia 2008 Share Napisano 12 Stycznia 2008 Przepraszam, że dopiero teraz ale przed chwilą udało mi się zdobyć fotki zestawu. Zestaw eduarda, wypraski finemods, żywica, blachy, maski, kabina vacu Mój zestaw był nie kompletny - żywiczny fotel był odłamany w połowie, 1 forma z działkami którą wymieniają w instrukcji jest w ogóle nie dodana. Części kadłuba są asymetryczne - jedna jest większa, druga mniejsza, prze klejeniu skrzydeł można wybierać: albo równo z liniami klap (wtedy sobie fundujemy szparę pomiędzy kadłubem a skrzydłami) albo krzywo tak, że osłony silników nie dadzą się dopasować. musiałem dorobić kilka części bo ich wykonanie było karygodne. x2 Dodatkowo dodałem silnik żywiczny aires'a Link do warsztatu TUTAJ Ocena zestawu: 7/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Napisano 13 Stycznia 2008 Share Napisano 13 Stycznia 2008 to jest denerwujące. Ja w modelu F-16 nie dostałem 1 in-boxa. Ale naszczęscie były tak tylko bomby. A druga sprawa miałem 3 in-boxy dwa były tego samego koloru a jeden innego :P ale dałem sobie rade (jakoś) ;> i nie które częsci mi tez nie pasowały. Miłego sklejania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi