dawid1110 Napisano 6 Maja 2017 Share Napisano 6 Maja 2017 Chce się pochwalić pierwszym złożonym modelem. Jeszcze nie skończony, ale już niedużo do końca. Zostało malowanie i skompletowanie żołnierzy Może szału nie robi ale co oczekiwać a początek ;) Możecie dawać rady jakieś ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 7 Maja 2017 Share Napisano 7 Maja 2017 No co ty, kocyk jest w pytę, a ściana biała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid1110 Napisano 7 Maja 2017 Autor Share Napisano 7 Maja 2017 No co ty, kocyk jest w pytę, a ściana biała. sciana nie biała tylko cos jakies takie kość słoniowa :P nie wiem wynajmuje tylko ten pokój ;) Jak wróce do domu zrobie lepsze zdjecia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 7 Maja 2017 Share Napisano 7 Maja 2017 Lubię tą maszynę! Co do zdjęć to zainwestuj w arkusz brystolu. Kilka złociszy, a efekt...o niebo lepszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid1110 Napisano 7 Maja 2017 Autor Share Napisano 7 Maja 2017 Spoko zainwestuje ;) dopiero pierwszy model ;) A ponizej zdjecia ;) sa jakie sa bo z telefonu. Nie mam lepszego sprzetu pod reka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 7 Maja 2017 Share Napisano 7 Maja 2017 No teraz już jest lepiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 7 Maja 2017 Share Napisano 7 Maja 2017 Co planujesz dalej zrobic z tym modelem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid1110 Napisano 8 Maja 2017 Autor Share Napisano 8 Maja 2017 Dalej malowanie i chcę dołożyć jeszcze materiałową osłonę na jarzmo działa Malowanie kolorem zielonym mniej więcej za czasów gdy był używany. Zastanawiam się nad rdzawymi wydechami ale raczej odpuszczę bo średnio mi się to podoba Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cade Napisano 8 Maja 2017 Share Napisano 8 Maja 2017 Jestem daleki od krytykowania innych bo sam poznaję tajniki pancerki jeszcze, ale zasugeruję byś popracował szpachlą przed malowaniem jeszcze. Na przykład: łączenie górnej i dolnej płyty na zdjęciu drugim. Na zdjęciach Buldoga widać, że jest gładkie przejście między nimi a u Ciebie jest to lekko niedopasowane. Niestety po malowaniu bardzo to widać i przeszkadza w odbiorze. Polecam bo razi potem w oczy. Wiem z doświadczenia na własnej skórze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid1110 Napisano 8 Maja 2017 Autor Share Napisano 8 Maja 2017 A jest jakaś stronka gdzie można znaleźć zdjęcia czołgów z dawnych czasów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cade Napisano 8 Maja 2017 Share Napisano 8 Maja 2017 lub na przykład http://www.primeportal.net/the_battlefield_armor.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid1110 Napisano 8 Maja 2017 Autor Share Napisano 8 Maja 2017 Dzięki [WINKING FACE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid1110 Napisano 8 Maja 2017 Autor Share Napisano 8 Maja 2017 No faktycznie jak popatrzyłem to gładkie przejście. Będę to robił [WINKING FACE] dzięki za sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi