Ar2r Napisano 13 Stycznia 2008 Share Napisano 13 Stycznia 2008 Witam. Temat znaleźiony na PWM'ie i z tego względu już wielu z Was widziało moze tego linka. Bardzo interesujące wybory malowań, tylko szkoda , że ukazane z jednej perspektywy. Opis każdej maszyny znajduję się podajże w prawym górnym rogu. http://www.ravenart-graffix.com/mustang/ Pierwszy raz się spotkałem z taką opcją ukazania maszyny. Zazwyczaj znajdowałem tablice itp. Ale to też jest ciekawe... Pozdrawiam Artur Radkiewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 14 Stycznia 2008 Share Napisano 14 Stycznia 2008 po wejsciu na stronę główną można wybrać samochód i tez się bawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 14 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2008 Wiem, zauważyłem to rówież. Fajna stronka. mogliby na pancerkę zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi