snowstorm213x Posted May 20, 2017 Share Posted May 20, 2017 Witam Jakiś czas temu popełniłem Ferrari F40, jednak nie miałem jak zrobić dobrych zdjęć. Składał się fajnie, jedyne problemy były z niektórymi elementami silnika i co za tym idzie - niedomykającą się pokrywą silnika. Udało mi się to skorygować (w sumie dalej wydech nie wchodzi w otwór dobrze). Ogólnie jestem z niego zadowolony - mimo śladów kleju przy szybach; nie miałem jeszcze wtedy clearfixa Dzisiaj skończyłem swój najnowszy model, czyli Porsche 911 GT3. Jest to model który złożyłem najszybciej i jednocześnie uważam, że ze wszystkich zrobionych przeze mnie autek wykonany jest najlepiej Jeśli chodzi o zestaw to składał się praktycznie sam. Ciekawostką jest fakt, że jest to przerobiony inny model Tamki (który wraz z pojawieniem się GT3 zniknął z oferty), w związku z czym została mi masa niewykorzystanych części (przedni zderzak, tylne siedzenia, kierownica oraz prawie całe zawieszenie). Jedyne, do czego mógłbym się przyczepić - KALKI - przednia tablica rozpadła mi się w rękach, takie to delikatne... Moim zdaniem model idealny dla początkującego modelarza, ze względu na niski stopień trudności oraz dodatkowe części Zdjęcia: Wszelkie komentarze, również te krytyczne, mile widziane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRF Posted May 21, 2017 Share Posted May 21, 2017 Fajne bryki. Czym malowałeś ferrari? Też miałem problem z końcówkami wydechów w moim F40 ale udało się je wepchnąć na swoje miejsce. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snowstorm213x Posted May 22, 2017 Author Share Posted May 22, 2017 Ferrari malowałem sprayem Tamiya TS-8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts