snowstorm213x Napisano 20 Maja 2017 Share Napisano 20 Maja 2017 Witam Jakiś czas temu popełniłem Ferrari F40, jednak nie miałem jak zrobić dobrych zdjęć. Składał się fajnie, jedyne problemy były z niektórymi elementami silnika i co za tym idzie - niedomykającą się pokrywą silnika. Udało mi się to skorygować (w sumie dalej wydech nie wchodzi w otwór dobrze). Ogólnie jestem z niego zadowolony - mimo śladów kleju przy szybach; nie miałem jeszcze wtedy clearfixa Dzisiaj skończyłem swój najnowszy model, czyli Porsche 911 GT3. Jest to model który złożyłem najszybciej i jednocześnie uważam, że ze wszystkich zrobionych przeze mnie autek wykonany jest najlepiej Jeśli chodzi o zestaw to składał się praktycznie sam. Ciekawostką jest fakt, że jest to przerobiony inny model Tamki (który wraz z pojawieniem się GT3 zniknął z oferty), w związku z czym została mi masa niewykorzystanych części (przedni zderzak, tylne siedzenia, kierownica oraz prawie całe zawieszenie). Jedyne, do czego mógłbym się przyczepić - KALKI - przednia tablica rozpadła mi się w rękach, takie to delikatne... Moim zdaniem model idealny dla początkującego modelarza, ze względu na niski stopień trudności oraz dodatkowe części Zdjęcia: Wszelkie komentarze, również te krytyczne, mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TRF Napisano 21 Maja 2017 Share Napisano 21 Maja 2017 Fajne bryki. Czym malowałeś ferrari? Też miałem problem z końcówkami wydechów w moim F40 ale udało się je wepchnąć na swoje miejsce. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snowstorm213x Napisano 22 Maja 2017 Autor Share Napisano 22 Maja 2017 Ferrari malowałem sprayem Tamiya TS-8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi