snowstorm213x Napisano 20 Maja 2017 Napisano 20 Maja 2017 Witam Jakiś czas temu popełniłem Ferrari F40, jednak nie miałem jak zrobić dobrych zdjęć. Składał się fajnie, jedyne problemy były z niektórymi elementami silnika i co za tym idzie - niedomykającą się pokrywą silnika. Udało mi się to skorygować (w sumie dalej wydech nie wchodzi w otwór dobrze). Ogólnie jestem z niego zadowolony - mimo śladów kleju przy szybach; nie miałem jeszcze wtedy clearfixa Dzisiaj skończyłem swój najnowszy model, czyli Porsche 911 GT3. Jest to model który złożyłem najszybciej i jednocześnie uważam, że ze wszystkich zrobionych przeze mnie autek wykonany jest najlepiej Jeśli chodzi o zestaw to składał się praktycznie sam. Ciekawostką jest fakt, że jest to przerobiony inny model Tamki (który wraz z pojawieniem się GT3 zniknął z oferty), w związku z czym została mi masa niewykorzystanych części (przedni zderzak, tylne siedzenia, kierownica oraz prawie całe zawieszenie). Jedyne, do czego mógłbym się przyczepić - KALKI - przednia tablica rozpadła mi się w rękach, takie to delikatne... Moim zdaniem model idealny dla początkującego modelarza, ze względu na niski stopień trudności oraz dodatkowe części Zdjęcia: Wszelkie komentarze, również te krytyczne, mile widziane Cytuj
TRF Napisano 21 Maja 2017 Napisano 21 Maja 2017 Fajne bryki. Czym malowałeś ferrari? Też miałem problem z końcówkami wydechów w moim F40 ale udało się je wepchnąć na swoje miejsce. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj
snowstorm213x Napisano 22 Maja 2017 Autor Napisano 22 Maja 2017 Ferrari malowałem sprayem Tamiya TS-8 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi