skrzat Posted May 26, 2017 Share Posted May 26, 2017 Cześć, Zwracam się do Was z zapytaniem i prośbą zarazem. Czy istnieją jakieś inne zdjęcia tej "Trójeczki" ? Przeszukałem internet i literaturę i niestety nic szczególnego nie znalazłem po za cała masę zdjęć gotowego modelu. Na wielu modelach pojawia się dodatkowy pancerz z przodu chroniący kierowcę i strzelca, a na innych brak. Na tym zdjęciu jest to niestety nie widoczne. Dragon zrobił ten model ale to z starszej serii Imperial Series kit #9032 Pzkpfw III Ausf G. model starszej produkcji i słabo wypada przy nowych produktach.Na starym Dragonie ten pancerz jest, ale czy jest to poprawne ? Do mojej "Trójeczki" jako bazę wybrałem Pz III (3,7cm) (T) Ausf. G.(6765) Porównałem wiele modeli nowej produkcji i ten jest "najbliżej" i wymaga stosunkowo małych przeróbek. Jak macie jakąś dodatkową wiedzę i foto to będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrzat Posted June 6, 2017 Author Share Posted June 6, 2017 Cześć, Szukałem szukałem i natkałem się na coś takiego Najprawdopodobniej jest to druga strona wozu nr 114 Na wieży widać czwórkę w takim samym kroju jak z pierwszego zdjęcia Znalazlem kolejne foty tego pojazdu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts