pedzelek Napisano 29 Maja 2017 Share Napisano 29 Maja 2017 Stara diorama. Kiedyś ją już pokazywałem na forum. Odświeżam może ktoś ma ochotę jeszcze pooglądać. Akurat robiłem fotki do działu sprzedaży. Tam widnieje za 49zł Zapraszam do komentowania Przy ostatniej fotce figurka się zbuntowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liconek Napisano 14 Czerwca 2019 Share Napisano 14 Czerwca 2019 ładne, worki kupowałeś czy robiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 21 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2019 temat z " 29 Maj 2017 " Ale okej odpowiem akurat przypadkowo trafiłem tutaj. Worki to armo coś tam kupione kiedyś w jadarhobby. Już ich nie produkują. Można spróbować swoich sił i samemu stworzyć z jakiegoś podobnego materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi