chipmen Napisano 15 Stycznia 2008 Share Napisano 15 Stycznia 2008 witam wszystkich sorry że piszem w tym dziale ale niemogłem znalezc odpowiedniej kategori mam takie pytanie jakie są wymiary tego mana a jakie naczepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 15 Stycznia 2008 Share Napisano 15 Stycznia 2008 Po zmierzeniu rama ciężarówki ma ok. 23 cm długości, a rama naczepy ok. 52 cm. Po złożeniu model ma około 64 cm, ponieważ trzeba zaczepić naczepę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chipmen Napisano 15 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2008 dało by się tą naczepę podczepić do renault mangum 2001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 15 Stycznia 2008 Share Napisano 15 Stycznia 2008 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Stycznia 2008 Share Napisano 15 Stycznia 2008 chipmen ta naczepa jest bardzo prosta, żeby nie powiedzieć "prostacka". Italerka nie bardzo się postarała... Ja bym na Twoim miejscu pod Magnię podpinał co innego, np. Schmitz (Refeer Trailer czy Curtainside "Pegasus") lub podkontenerówkę z MAN+20" Kontener. Ale tak naprawdę, Magnia będzie ładniej wyglądała z jakąś mniejszą naczepą, np. cysterną albo burtówką. Ja swoją Magnie podpiąłem do Schmitz Refeer (chłodnia) i Magnia się "mocno traciła". Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi