skytles Napisano 11 Czerwca 2017 Share Napisano 11 Czerwca 2017 Witam Pora na mój debiut warsztatowy w temacie popularnego ,,BEWUPA 1". Zestaw Trumpetera chyba wszystkim obeznanym w tematyce pancerki znany. Z tego powodu nie widzę powodu aby prezentować i rozpisywać się o wypraskach oraz wolę skupić uwagę na dalszych pracach. Generalnie model już zaczęty. Na wstępie postanowiłem sobie że model wykonam z pełnym wnętrzem, łącznie z tzw. karuzelą i wieżą. Generalnie bazuję na dokumentacji zdjęciowej dostępnej w sieci i rysunkach różnych podzespołów (mały apel do osób potencjalnie zainteresowanych warsztatem jeżeli posiadacie materiały źródłowe to .... ). Na obecną chwilę wykonany przedział kierowcy i kamandira (przynajmniej poszczególne części), podstawa ,,karuzeli" co zamieściłem na zdjęciach. Za jakość przepraszam ale fotografia to raczej obcy mi temat. Rafał Grudziądz ,,Valkyria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 11 Czerwca 2017 Share Napisano 11 Czerwca 2017 Do wyboru, do koloru http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=70&t=160&start=45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi