ghrabii Napisano 12 Czerwca 2017 Share Napisano 12 Czerwca 2017 Witam, Model jest pod sam koniec prac w chwili obecnej, jest wykańczanie go już teraz. Jest to model całkowicie amatorski, nie robiłem żadnych badań co ma być gdzie, etc - dla przyjemności w wolnym czasie (i między innymi dlatego zajmuje mi on już ponad dwa lata...) Model skleja się całkiem przyjemnie jak już się do tego zabieram. Jedyne na co do tej pory narzekałem to dźwig do wyciągania sprzętu z wody trzy razy urwał "się" przy mocowaniu... Z kolei arkusik z kalkomaniami udało mi się zgubić raz, po czym napisałem do producenta, bez problemu wysłali mi nowy, ale ten też udało mi się zgubić w czasie remontu, przeprowadzki... Nie mam wszystkiego zamieszczonego na zdjęciach, prawie w ogóle nie robiłem dokumentacji fotograficznej. W chwili obecnej utkwiłem w momencie "a może by jakoś inaczej pomalować kabiny samolotów niż na szaro jak cały samolot... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi