chipmen Napisano 18 Stycznia 2008 Share Napisano 18 Stycznia 2008 Zwracam się do wszystkich modelarzy z poradą mianowicie jaki podkład do modeli nalepszy i najbardziej opłacalny używam teraz mr.surfacer ale mi się kończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 18 Stycznia 2008 Share Napisano 18 Stycznia 2008 kup więc na zapas Surfa, jest najlepszy. Czemu utworzyłeś kilka tematów naraz, nie lepiej spytać o wszystko w jednym i dać tematowi adekwatną nazwę? Albo jakiś miły kolega powie Ci wszystko na privie Możesz walić do mnie... ale nie znam się bezpośrednio na modelach Trucków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chipmen Napisano 18 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2008 jestem tu nowy a więc nieznam się bardzo na sklejaniu modeli i z tąd wynikają te głupie niezłożone w całość pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 18 Stycznia 2008 Share Napisano 18 Stycznia 2008 Kupuj surfacera - jest bardzo dobry - sam teraz zamówię chyba z 4 puszki lub słoiczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 18 Stycznia 2008 Share Napisano 18 Stycznia 2008 A ja uzywam Mr Base White. ale to chyba prawie to samo co surfacer 1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeeeek Napisano 20 Stycznia 2008 Share Napisano 20 Stycznia 2008 kolego ja używam modipa w sprayu i mogę go śmiało polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 20 Stycznia 2008 Share Napisano 20 Stycznia 2008 Ja także używam Motipa i nie narzekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi