MWALLO Napisano 18 Stycznia 2008 Share Napisano 18 Stycznia 2008 (edytowane) Model to scratch + żywiczna figura Alpine+ papiery Verlinden. Pozdrawiam Michał Edytowane 19 Stycznia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czes881 Napisano 18 Stycznia 2008 Share Napisano 18 Stycznia 2008 Cacuszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 18 Stycznia 2008 Share Napisano 18 Stycznia 2008 ładny wynalazek. daję "5+" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 19 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2008 Popracowałem- docieniowałem i jest!! Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 19 Stycznia 2008 Share Napisano 19 Stycznia 2008 Witaj - można od Ciebie wyprosić rysunki techniczne ( plany). Mam taki transporter - kurzy się pudełko w piwnicy i chętnie bym takie coś powolutku zmajstrował. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 19 Stycznia 2008 Share Napisano 19 Stycznia 2008 To już twoja druga "Diana" i tak samo elegancko wykonana. Pięknie wykonana figurka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 19 Stycznia 2008 Share Napisano 19 Stycznia 2008 O ile sama Figurka jest ślicznie pomalowana, to już jej fabryczne wykonanie mniej mi się podoba. Konkretnie dłonie...wyglądają jakby ich właścicielem miał być Yeti albo inny mutant. Nie wiem dlaczego producent takiego babola strzelił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi