Browarek90 Napisano 22 Sierpnia 2017 Share Napisano 22 Sierpnia 2017 Witam model łatwy miły i przyjemny, jest parę nie doskonałości ale jestem zadowolony ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 22 Sierpnia 2017 Share Napisano 22 Sierpnia 2017 Fajny, ale coś połysku nie widać. Washyk na spodzie by się przydał. Koła chrom fabryczny, czy malowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 22 Sierpnia 2017 Share Napisano 22 Sierpnia 2017 ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 22 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2017 Fabryczny chrom, do washa używałem smoke od tamiya w innym modelu i nie do końca byłem przekonany może trzeba go dodatkowo rozcieńczyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 22 Sierpnia 2017 Share Napisano 22 Sierpnia 2017 Tamiya robi gotowy wash - Tamiya accent panel line czy jakoś tak, jest podobny do Smoke. Smoke prosto ze słoiczka do washa się nie nadaje. Jak masz smoke olejny w kwadratowym słoiczku to rozcieńcz white spiritem, a jak masz w okrągłym to ten w ogóle nie bardzo się do washa nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
active Napisano 15 Września 2017 Share Napisano 15 Września 2017 Tamiya robi gotowy wash - Tamiya accent panel line czy jakoś tak, jest podobny do Smoke. Smoke prosto ze słoiczka do washa się nie nadaje. Jak masz smoke olejny w kwadratowym słoiczku to rozcieńcz white spiritem, a jak masz w okrągłym to ten w ogóle nie bardzo się do washa nadaje. szkoda że wcześniej nie przeczytałem o tym gotowym tamiya , kupiłem gotowy smoke czemu uważasz że się nie nadaje prosto ze słoiczka ? nie miałem do czynienia z żadnym washem wcześniej ale ten wydaje się być bardzo rzadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 15 Września 2017 Share Napisano 15 Września 2017 Ustalmy najpierw o jakim smoke mówimy. Kwadratowym czy okrągłym słoiczku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
active Napisano 15 Września 2017 Share Napisano 15 Września 2017 Kwadratowy 10ml Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 15 Września 2017 Share Napisano 15 Września 2017 Ja pisałem, że okrągły się nie nadaje. Kwadratowy jest fajny. Jak chcesz robić nim pinwasha to trzeba rozcieńczyć bo stanowczo za gęsty, ale jak do jakiegoś ogólnego brudzenia to może być OK, zależy co chcesz uzyskać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snowstorm213x Napisano 8 Października 2017 Share Napisano 8 Października 2017 Bardzo przyjemny dla oka model Mógłbyś powiedzieć, czym był malowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 9 Października 2017 Autor Share Napisano 9 Października 2017 Dzięki:) Malowany był farbą firmy Zero Paints, Inferno Orange Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 9 Grudnia 2017 Share Napisano 9 Grudnia 2017 Ładny model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi