bobi Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Witam Trochę się spóżniłem no ale zawsze coś.Dostałem pod choinkę model Mig 29 leżał tak bezczynnie pod choinką to mi go się żal zrobiło i go wziąłem To koniec gadania lecę z fotkam. pudełko szyby kalki instrukcja To by było na tyle komentować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Żukow Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 komentować. Bez szpachli, papieru ściernego i mocnego samozaparcia nie ma nawet co otwierać pudełka. BTW, ten sam model pakuje ostatnio Tamiya, więc trzeba uważać co się kupuije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrgie Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 To z jakiej firmy polecacie 29-tke żeby sie ją w miarę przyjemnie robiło, chyba że nie ma takiego zestawu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 Ze wszystkich w skali 1:72 ten jest najlepszy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIO BY NAITT Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 A już najlepiej polepić zestaw Italki z zestawem Airfixa - Italeri ma dobrą górę , Airfix dobry dół ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miodek Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Ten model bardzo przyjemnie mi się kleiło - nawet go pomalowałem kompletnie, choć był to mój pierwszy model który malowałem całkowicie. Części spasowane dobrze, choć brakuje paru detali (m.in wyrzutni flar w belkach przed statecznikami ogonowymi, ale wystarczy wiertełko i trochę samozaparcia ) ja nie musiałem niczego szlifować przydałobysię jednak trochę szpachli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leszek.Sz. Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 Robię już trzeciego z tego zestawu. Bez zastrzeżeń, tylko linie podziału z kapelusza wzięte. Jak komuś to nie przeszkadza to ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts