bobi Napisano 21 Stycznia 2008 Share Napisano 21 Stycznia 2008 Witam Trochę się spóżniłem no ale zawsze coś.Dostałem pod choinkę model Mig 29 leżał tak bezczynnie pod choinką to mi go się żal zrobiło i go wziąłem To koniec gadania lecę z fotkam. pudełko szyby kalki instrukcja To by było na tyle komentować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żukow Napisano 23 Stycznia 2008 Share Napisano 23 Stycznia 2008 komentować. Bez szpachli, papieru ściernego i mocnego samozaparcia nie ma nawet co otwierać pudełka. BTW, ten sam model pakuje ostatnio Tamiya, więc trzeba uważać co się kupuije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrgie Napisano 29 Stycznia 2008 Share Napisano 29 Stycznia 2008 To z jakiej firmy polecacie 29-tke żeby sie ją w miarę przyjemnie robiło, chyba że nie ma takiego zestawu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Stycznia 2008 Share Napisano 29 Stycznia 2008 Ze wszystkich w skali 1:72 ten jest najlepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 29 Stycznia 2008 Share Napisano 29 Stycznia 2008 A już najlepiej polepić zestaw Italki z zestawem Airfixa - Italeri ma dobrą górę , Airfix dobry dół ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miodek Napisano 9 Maja 2008 Share Napisano 9 Maja 2008 Ten model bardzo przyjemnie mi się kleiło - nawet go pomalowałem kompletnie, choć był to mój pierwszy model który malowałem całkowicie. Części spasowane dobrze, choć brakuje paru detali (m.in wyrzutni flar w belkach przed statecznikami ogonowymi, ale wystarczy wiertełko i trochę samozaparcia ) ja nie musiałem niczego szlifować przydałobysię jednak trochę szpachli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 Robię już trzeciego z tego zestawu. Bez zastrzeżeń, tylko linie podziału z kapelusza wzięte. Jak komuś to nie przeszkadza to ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi