Leszek.Sz. Napisano 21 Stycznia 2008 Share Napisano 21 Stycznia 2008 Witam. Pierwszy plastik po rozstaniu się z modelami kartonowymi (nie licząc Jaka-1 i Czapli w latach 80-tych). Malowany pędzlem zrobiony prosto z pudła. Aktualnie robię następnego miga-29 w barwach 1elt w którym mam zamiar poprawić błędy niżej prezentowanego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrgie Napisano 22 Stycznia 2008 Share Napisano 22 Stycznia 2008 Bardzo fajna 29-tka, podoba mi się ! Masz rękę do pędzelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 23 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2008 Na zdjęciach tego nie widać ale na spodzie zalałem linie podziału. Malowałem Modelmasterami bez rozcieńczenia,w następnym modelu (lim-5P kamuflaż) malowałem już pactrami 3 warstwy bardzo rozcieńczonej farby i było ok. Aktualnie już tylko aerograf na warsztacie. Pędzelek tylko do małych detali (gałki, przełączniki, wajchy, kabelki itp.) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi