Leszek.Sz. Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Witam. Pierwszy plastik po rozstaniu się z modelami kartonowymi (nie licząc Jaka-1 i Czapli w latach 80-tych). Malowany pędzlem zrobiony prosto z pudła. Aktualnie robię następnego miga-29 w barwach 1elt w którym mam zamiar poprawić błędy niżej prezentowanego. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrgie Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Bardzo fajna 29-tka, podoba mi się ! Masz rękę do pędzelka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leszek.Sz. Posted January 23, 2008 Author Share Posted January 23, 2008 Na zdjęciach tego nie widać ale na spodzie zalałem linie podziału. Malowałem Modelmasterami bez rozcieńczenia,w następnym modelu (lim-5P kamuflaż) malowałem już pactrami 3 warstwy bardzo rozcieńczonej farby i było ok. Aktualnie już tylko aerograf na warsztacie. Pędzelek tylko do małych detali (gałki, przełączniki, wajchy, kabelki itp.) Pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts