ministersan Napisano 1 Września 2017 Share Napisano 1 Września 2017 Klasa 2 - Pojazdy wojskowe Kategoria Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Kategoria Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego "My w jesiennych mundurkach, a Kapral już nam brykę machnął na biało" Postanowione - do konkursu stanie pojazd opancerzony TYPE89 Z JSDGF. Malowanko jest, jak mniemam zimowe, ale jak to skrupulatni Japończycy pomalowali go już pod koniec jesieni. Chciałbym go przybrudzić jak na poligonie w chłodny, brzydki dzień późnej jesieni. Model PIT ROAD - nie mam pojęcia, czy ich, czy jakiś przepak. Regulaminowy inbox (i szybkie spojrzenie na wypraski) - sorki za zdjęcia, ale dopiero co odebrany z poczty i machnąłem je tak na szybko. Następne będą lepsze. Jest i blaszka i metalowa lufa ... nice I bonusik z figurkami Gąsienice gumowe, ale mogą być I główne malowanko Drugie malowanie Kalki (niestety do mojego malowania nie będzie użyta ani jedna) Zapraszam do śledzenia warsztatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fabson93 Napisano 2 Września 2017 Share Napisano 2 Września 2017 Ahh ten kraj kwitnącej wiśni Co do modelu, to jest Trumpeter czekać cię będzie dużo walki. Powodzenia Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 8 Września 2017 Share Napisano 8 Września 2017 Malowanie to chyba jest tzw "URBAN" a nie zimowe..ale możesz go używać cały rok-jesienią też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi