ModelistConstructor Napisano 4 Września 2017 Share Napisano 4 Września 2017 Klasa 2 - Pojazdy wojskowe Kategoria Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Kategoria Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Witam wszystkich Ponownie postanowiłem spróbować swoich sił w konkursie organizowanym przez Modelwork Początkowo modelem konkursowym miał być PZL.37 "Łoś" z Mirage w skali 1/48. Ale jako że nie miałem do czynienia nigdy z samolotami w tej skali i bojąc się pomalowania oszklenia w tym samolocie, przerzuciłem się na pancerkę . Wybór padł na samochód pancerny wz.34, którego jakiś czas temu upolowałem za dość ciekawą cenę na pewnym serwisie ogłoszeniowym. Jest to rozbudowany "set" z farbami i pędzelkiem. Podczas budowy jednak nie będę korzystał z zestawowych farb gdyż maluję Pactrami. Model mam zamiar wykonać prosto z pudła (ewentualnie jakieś drobnostki zamienię/dorobię). Jeśli starczy czasu, może wykonam też jakąś małą podstawkę pod ten pojazd Czas na inbox : Po dokończeniu innych moich projektów, myślę, że jutro bądź po jutrze zacznę budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustlik Napisano 4 Września 2017 Share Napisano 4 Września 2017 Powodzenia, modele Mirage nie cieszą się najlepszą opinią, myślę że przed kolegą spore wyzwanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi