skwarciu21 Napisano 16 Września 2017 Share Napisano 16 Września 2017 Klasa 3 - Pojazdy cywilne Kategoria Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych W poprzedniej edycji się nie udało to tym razem wybrałem coś "prostszego" na jesienny konkurs. Już od dłuższego czasu chciałem zabrać się za ten model i w końcu jest okazja oraz większa motywacja by się porządnie do niego przyłożyć. Model jest produkcji starej nie istniejącej już firmy Jo-Han i ma z 40 lat lekko czyli też nie będzie lekko z spasowaniem niektórych elementów choć na pierwszy rzut ka nie jest wcale tak najgorzej, wspomnę jeszcze, że model kupiłem w fabrycznej nigdy nie otwieranej foli od nowości aż łezka poleciała otwierając pudełko. Więc model ma wyglądać tak A na razie jest tak Pudełko: Zawartość(na zdjęciach brakuje tylko opon i kalkomani i niektórych elementów w wypraskach które nie wytrzymały próby czasu na swoim miejscu ale wszystko jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi