megapol Napisano 23 Listopada 2017 Share Napisano 23 Listopada 2017 Galeria Konkursu Jesień 2017 Model zakwalifikowany do: Klasa 7 - Sci-Fi Kategoria Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Kategoria Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Warsztat TUTAJ tytuł pracy: Dzielnica obiecana - Uciekinierzy skala 1:35 Inspirację zaczerpnięto z książki o tym samym tytule Na wstępie chciałbym podziękować wszystkim którzy swoimi uwagami pomogli mi w tej pracy. Tym razem przedstawiam galerię końcową w której zostały użyte różne tła, ale z całą pewnością uważam, że czarne tło najlepiej podkreśla tą pracę. Zdjęcia wklejam chaotycznie i zaznaczam, że praca nie przedstawia rezerwatu przyrody, ale ilość rodzaju roślin i zwierząt w tej pracy zobowiązuje mnie do przedstawienia ich wszystkich. Zapraszam do oglądania i komentowania w warsztacie. I mam prośbę, zatrzymajcie się na każdym zdjęciu i przyjrzyjcie się fotografii. Sprawi wam to większą frajdę niż szybkie przelecenie tej galerii. Mam nadzieję, że fotki zobaczyliście do końca i nie ziewaliście podczas oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 25 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2017 Muszę popracować nad robieniem fotek, a czarne tło wydaje mi się jednak najlepsze. I nie wyszła mi poparzona twarz "Ducha" blizny powinny być z sinym zabarwieniem. Teraz wygląda to tak, jakby nie była wyszlifowana i dopracowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 31 Grudnia 2017 Share Napisano 31 Grudnia 2017 Gratulacje za zajęcie III miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi